Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравлична течност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хидравлична течност

Здравейте,
    Според вас нормално ли е при въртене на волана при спрял автомобил да се чува леко свистене и да се покачват малко оборотите на двигателя.Нивото на хидравличната течност е в норма,но не съм сигурен за качеството и и старостта й.
    Благодаря

За покачване на оборотите не зная, но свистенето за мен е напълно нормално...Особено при навит волан докарай се чуват неприятни звуци, но това е нормално....
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

При навит докрай волан (съвсем до край) при мен оборотите малко спадат , но за момент.
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Нормално е да има промяна в оборотите, все пак хидравличната помпа натоварва двигателя. Подобна е ситуацията и с компресора на климатика. А за свистенето трябва да е само при пълен ляв/десен, ако е постоянно, трябва да обезвъздушиш системата.

Comment

Какви свестенета са нормални бе колеги Аз такива нямам. Само както каза колегата по-горе, за момент ми спадат леко оборотите като навия пълен. Нещо не мие наред колата ли
          Нали сте чували как квичи прасе като го колят? Точно така ми прави служебната като и навия пълен волан. Без значение на къде. Така че... хич не е нормално да свести Помпицааа
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

На мойта се чува едно съвсем слабо някак си като "цссст цссст", но съвсем тихо и трябва да се заслушаш специално или да е тихо.
            Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Първоначално публикувано от VladoH
              На мойта се чува едно съвсем слабо някак си като "цссст цссст", но съвсем тихо и трябва да се заслушаш специално или да е тихо.
              Това едва-едва доловимо... цсссст го знам, но под "свистене" разбирам нещо далеч по-шумно.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
              X